Julkonserten

"Flera solister medverkade i flera av sångerna, ibland i duetter. Men speciell gäst vid denna konsert var Daniel Lindström. Daniel var den som vann Idoltävlingen i Sverige 2004. Han har också vunnit Nordic Music Award, det var 2005. På söndagen var han alltså i Filadelfia och sjöng både nya och traditionella julsånger tillsammans med kören Laudes."

Läs hela artikeln och se mer bilder på: http://www.dagen.se/dagen/lasargenererat/article.aspx?id=533

A evening by the sea

På trevlighelg.se hittade jag följande:
En själfull kväll på Pontus by the sea - premiär 27/1
2009-12-16

ImageSCEN Efter fyra år har det blivit en tradition att starta året med värmande scenunderhållning på Pontus by the Sea. Under 12 kvällar, med premiär 27:e januari, kan man njuta av A Soulful Evening by the Sea. Idolvinnaren Daniel Lindström sjunger tillsammans med den karismatiska Emilia Rydberg. Det blir helkvällar i livemusikens och soulens tecken. Kvällen börjar kl 18.30 med drink och därefter serveras tre rätters middag. Kl 21.00 drar showen igång. Priset för soul- och middagspaketet är 695 kr (man kan köpa biljetter enbart till showen). Vi utlovas en riktig energiinjektion samt lite balsam för trötta vintersjälar.

 

 

Pontus by the Sea, Skeppsbrokajen, www.pontusbythesea.se, 08-20 20 95

 

 

 

 

 

Som ni ser så går det att boka biljetter till bara showen om man inte vill ha maten innan ;)

Ännu en spelning

Fiadelfia kyrkan Stockholm den 13 december

A evening by the sea

Nu har jag letat rätt på mer info om showen som Daniel ska medverka i.
Hittade följande på deras hemsida:

På By the Sea gillar vi att sprida värme, ljus och glädje, när det är som mörkast. Vi tar därför ett kliv in i den upplyftande, känslosamma värden av soulmusik och gör plats på scenen för en show med skönsjungande duon Daniel Lindström och Emilia Rydberg.Soul by the Sea presenteras onsd-lörd. 27/1-13/2.
Ring 08-20 20 95 och boka plats för middag och show för dig och dina soul mates!

På deras hemsida finns mer info om meny, priser osv.

:)

Bästa vinnaren :)



:)

RSS 2.0