Reccension

Hittade en reccension av Daniels medverkan i så ska det låta och man kan väl minst sagt säga att han blev HYLLAD, med all rätt! :D

Daniel Lindström.

En bortglömd idol.

Som borde vara superstjärna.

Hur cool såg han inte ut i sin hatt och sitt skägg i gårdagens "Så ska det låta"?

Daniel Lindström kom efter en kvart äntligen in i programmet med dängan "Elois" - och... jeez. Han tog en söndersjungen schlager – och lyfte den till en helt ny nivå. Sen var det Daniel-show i resten av kvällen.

Daniel, vart tog han vägen? Det var ju så här han briljerade i "Idol" en hel säsong. Den där rösten, det där med att tolka låtar och göra något eget, unikt och personligt med dem – han var mästerlig då. Och han är uppenbarligen det fortfarande.

Så varför har det inte lyft för honom? Varför släpper han skitalbum? Varför tar ingen tag i honom, får ordning på hans karriär? Han är ju en av Sveriges främsta artister, en sångare av internationellt hög klass (hörde ni inte hur han smekte sig in i "Let's stay together", känslan i "What a wonderful world", och, åh herregud "Georgia" för den delen - FRASERINGEN, KÄNSLAN, TONERNA!?) – kom igen nu alla ni svenska superproducenter. Han är ju en stjärna.

Christer Björkman, efter alla fiaskon, efter katastrofen i Oslo – ta tag i Daniel nu. Ryck och slit i honom.

Så som han soulade bort rävar Anneli Rydé, Jenny Silver och Mats Ronander in i skuggan har man inte sett på länge.

Daniel sjöng "Hurtful" som om det var hans låt. Och det borde det naturligtvis ha varit. Om Daniel fått låten hade han varit där Erik Hassle är i dag och mer därtill – mitt uppe i en internationell karriär.


Så ska det låta

Daniel gjorde verkligen en fantastisk insats i fredagens så ska det låta..
Om ni missade det kan ni kolla det här

I know nothing

Gruppen lovestone, som ni säkert känner igen från melodifestivalen, har släppt en video till låten I know nothing som Daniel har varit med och skrivit :)
Kolla in videon här nedan:



Pappa ledig

Ni kanske undrar varför det är så tyst runt Daniel just nu, förklaringen är att han är pappaledig :)
Men på fredag får vi i alla fall se honom i Så ska det låta!

Telefonkatalog

En telefonkatalog är väldigt praktiskt att ha.
Och våran telefonkatalog här uppe är inte bara praktiskt utan även oerhört snygg!

Daniel pryder nämligen våran framsida :)

Så ska det låta


Ett klipp från när Daniel var med i så ska det låta tillsammans med Sarah dawn finer.
Ni glömmer väl inte bort att se så ska det låta den 28 maj, när Daniel är där! :)

With a little help from my friends


Kollade runt på youtube och hittade detta gamla klipp från 2006.
En av mina personliga favoriter ;)

Rising stars får idolbesök

Hittade en artikel där det stod följande:

Rising Stars får Idolbesök

Den 2 juni är det dags för årets upplaga av Rising Stars. Då kommer Nobelhallen att fyllas med elever från Kulturskolan samt Sveriges första Idolvinnare, Daniel Lindström.

Relaterat

Årets Rising Stars blir den 37:e i ordningen. Förberedelserna pågår för fullt och Kulturskolans samtliga elever ska dansa, spela instrument och sjunga. Med hjälp av ett bildspel kommer även bildeleverna att under kvällen få visa upp vad de åstadkommit.

 

För att bidra med ännu mer stjärnglans har Sveriges första Idolvinnare från 2004, Daniel Lindström bjudits in till att medverka. Killen som slog Darin i finalen har sedan vinsten gett ut tre album. Rising Stars är en möjlighet för alla Kulturskolans elever att på en och samma kväll trängas och visa upp vad de kan. Nobelhallen passar bra för att alla ska få plats och att visa upp sig är väldigt viktigt för Kulturskolan. Utöver eleverna på Kulturskolan kommer även flera av kommunenes övriga barn att medverka. Det sker i form av att alla lågstadiebarn är inbjudna till att medverka i Rising Stars.

 

Källa: http://karlskoga-kuriren.se/kulturnoje/musik/1.809700-rising-stars-far-idolbesok

 

Hittade även mer artiklar om samma evenemang:

http://nwt.se/karlskoga/article695415.ece

http://www.stadsaktuellt.nu/index.php?view=details&id=1054:rising-stars&option=com_eventlist&Itemid=3&el_mcal_month=11&el_mcal_year=2010

 


RSS 2.0