Rising stars får idolbesök

Hittade en artikel där det stod följande:

Rising Stars får Idolbesök

Den 2 juni är det dags för årets upplaga av Rising Stars. Då kommer Nobelhallen att fyllas med elever från Kulturskolan samt Sveriges första Idolvinnare, Daniel Lindström.

Relaterat

Årets Rising Stars blir den 37:e i ordningen. Förberedelserna pågår för fullt och Kulturskolans samtliga elever ska dansa, spela instrument och sjunga. Med hjälp av ett bildspel kommer även bildeleverna att under kvällen få visa upp vad de åstadkommit.

 

För att bidra med ännu mer stjärnglans har Sveriges första Idolvinnare från 2004, Daniel Lindström bjudits in till att medverka. Killen som slog Darin i finalen har sedan vinsten gett ut tre album. Rising Stars är en möjlighet för alla Kulturskolans elever att på en och samma kväll trängas och visa upp vad de kan. Nobelhallen passar bra för att alla ska få plats och att visa upp sig är väldigt viktigt för Kulturskolan. Utöver eleverna på Kulturskolan kommer även flera av kommunenes övriga barn att medverka. Det sker i form av att alla lågstadiebarn är inbjudna till att medverka i Rising Stars.

 

Källa: http://karlskoga-kuriren.se/kulturnoje/musik/1.809700-rising-stars-far-idolbesok

 

Hittade även mer artiklar om samma evenemang:

http://nwt.se/karlskoga/article695415.ece

http://www.stadsaktuellt.nu/index.php?view=details&id=1054:rising-stars&option=com_eventlist&Itemid=3&el_mcal_month=11&el_mcal_year=2010

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0